PFT Ritmo Powercoat

PFT Powercoat: snelle machinale ‘finishing’

Het dunpleisteren van wanden en plafonds gaat veel sneller en nauwkeuriger met de PFT Powercoat. Deze volautomatische mengspuitmachine van Knauf zorgt voor een volledig egale klontvrije dunpleister die met een spuitlans wordt aangebracht voor een supergladde sausklare afwerking. Het handmatig tijdrovende aanbrengen van gipspleister is niet meer nodig met de snelle finishing van de PFT Powercoat.

Gepatenteerde techniek

De PFT Powercoat is voorzien van een innovatief en gepatenteerd namengsysteem. De speciaal voor deze machine ontwikkelde Knauf PowerFinish wordt in het namengsysteem tot een klontvrije, zeer fijne dunpleister verwerkt. Door de nieuwe spuittechniek kan zeer nauwkeurig worden gewerkt waardoor de omgeving schoon blijft. Met de spuitlans kan zonder steigers een werkhoogte van ruim drie meter bereikt worden. De PFT Powercoat is speciaal ontwikkeld voor dunpleisters in diktes van nul tot vijf millimeter.

Compact en handzaam

Besturingsunit, opvangbak en moter zijn demontabel, makkelijk schoon te houden en te vervoeren. Daarom heeft de PFT Powercoat weinig plaats nodig en is overal inzetbaar waar normale waterdruk en 230V aanwezig is. De opvangbak is voorzien van een zakopener waardoor de zak eenvoudig geopend en zonder knoeien geleegd kan worden. De PFT Powercoat is onderhoudsarm en wordt compleet geleverd met alle toebehoren inclusief een digitaal regelpaneel. Monteren, aansluiten, vullen en finishen: laat de schilder maar komen.

Download de pdf

Vraag vrijblijvend uw prijs