GIPSMACHINES

Als u kiest voor het verwerken van gips en cementpleisters met een machine, dan heeft dit grote positieve gevolgen voor uw comfort en productiviteit. Werken met een machine betekent lichter werken, minder belasting voor uw lichaam en u maakt meer meters in minder tijd.

Onze gipsmachines voor Gierle en omgeving staan garant voor gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en grote doelmatigheid. U kunt lichter en sneller werken dankzij Gips Machine Center. En bovendien zorgt het ook voor een continu kwaliteitsniveau en een betere hechting.

PFT G4-X

De G4 is de mengpomp bij uitstek: ze is de Europese referentie van de rentabiliteit. 

Mixpro 28

Compacte continumengpomp met beperkte afmetingen en gewicht. Kan door één persoon worden getransporteerd, gemakkelijk demonteerbaar in 4 delen.

PFT Ritmo M

De PFT Ritmo M is de nieuwe generatie ‘handmixers’ voor het verwerken van bijna alle gips- en cementgebonden maar ook pasteuze materialen.

PFT Ritmo L

De PFT Ritmo L is een zwaardere versie van de PFT Ritmo M. Door de 2,2 KW Motor en de B4-2 onderpomp kan er eenvoudig met 20 meter mortelslang worden gewerkt. 

PFT Ritmo Powercoat

PFT Powercoat: snelle machinale ‘finishing’

PFT Swing M

PFT SWING M is een kleine transport pomp met een elektrisch traploos instelbare 1,5 kW directe aandrijving. 

PFT Swing L

De PFT SWING L is een universele transportpomp, naar keuze verkrijgbaar met een stevige of elektrische traploos instelbare 4 kW of 5,5 kW directe aandrijving.

PFT Bolero

De handige PFT Bolero is een combinatie van een mix-, pomp- en spuitmachine. In de klokgewijze modus van de mixpijp wordt het materiaal continue gemixt. 

PFT Silomat Trans Plus

Zakken dragen behoort tot het verleden. Vandaag brengt het pneumatisch transportsysteem PTF SILOMAT het materiaal op een volledig automatische en stofvrije manier direct tot de spuitmachine.

PFT Silomat 230V

De nieuwe PFT SILOMAT 230 V voert droge mortel volautomatisch en stofvrij naar de gipsspuitmachine of de doorloopmenger.

PFT Silomat EL

Zakken dragen behoort tot het verleden. Vandaag brengt het pneumatisch transportsysteem PTF SILOMAT het materiaal op een volledig automatische en stofvrije manier direct tot de spuitmachine.

PFT Silomat C140

De nieuwe PFT SILOMAT C140 voert droge mortel volautomatisch en stofvrij naar de gipsspuitmachine of de doorloopmenger.